Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda kojom pronalazimo mesto curenja vodovodne cevi. Ukoliko je mokar zid ili vlažan zid, detekcija curenja vode će otkriti tačno mesto naprsnuća vodovodne cevi bilo da se nalazi u zidu ili u zemlji. Za detekciju curenja vode koristimo specijalne termalne kamere koje daju prikaz toka vode kroz sam zid u kupatilu, bez obijanja ili štemovanja zida.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Borča

Detekcija curenja vodeDetektciju curenja vode obavljamo na celoj teritoriji Borče i okoline u svim terminima. Gde god da se nalazite, mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu, upravo zbog toga što vodoinstalaterske usluge pružamo 24h dnevno. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa tako možete da nas angažujete za sve prostore u kojima imate vodovodnu mrežu, bilo da je u pitanju poslovni ili stambeni prostor, gotovo da je podjednak broj intervencija. U slučaju curenja vode u zidu, primetićete vlažan zid, u nekim slučajevima i miris vlage ili buđi, a takođe može da se desi i to da zid počne da se ljušti. Šta god da je u pitanju, jasan je znak da se obratite vodoinstalateru.

Detekcija curenja vode u zidu je ono što prvo obavljamo, a kada ustanovimo tačno mesto curenja, prelazimo na reparaciju cevi. Ukoliko je cevovod u Vašoj zgradi zastareo, poželjno je da se obavi celokupna provera svih cevi, kako biste bili sigurni da neće doći do novog curenja vode. Snimanje cevi termalnom kamerom je najbolja metoda u ovakvim situacijama jer nam daje najbolji prikaz stanja cevi. Kako i za sve ostale vodoinstalaterske intervnecije, tako i kada je u pitanju detekcija curenja vode, koristimo najsavremeniju opremu.

Obezbeđujemo Vam uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Kada je reč o cenama, ono što dobijate pozivanjem našeg stručnog tima vodoinstalatera, jeste detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Podjednako obavljamo sve regularne i hitne intervencije. Lociranje curenja vode se obavlja bez ikakvog oštećenja zida. Takođe intervencije kao što su lociranje curenja vode u zemlji ili lociranje curenja vode u zgradi su gotovo svakodnevne. Kada je stvar hitna, pozovite u bilo koje doba dana i noći. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button