Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Montaža bojlera

Montaža bojlera se odnosi na montažu bojlera svih kapaciteta, montažu protočnog bojlera i montažu kuhinjskog bojlera. Montaža bojlera se može raditi vertikalno i horizontalno, u zavisnosti od prostora i želje klijenta. Montaža bojlera, servis bojlera, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno za sva fizička i pravna lica sa teritorije Borče i okoline.

Montaža bojlera – Vodoinstalater Borča

Montaža bojleraKupovina novog bojlera nekome može predstavljati pravi problem, posebno ukoliko se ne razumete dovoljno u samu ponudu bojlera. U zavisnosti od toga da li Vam je potreban bojler veće zapremine, pa čak i prostora u kupatilu koji nam nekada ne ostavlja previše izbora, kupovina se zaista može pretvoriti u stresnu situaciju. Međutim, ne morate previše brinuti oko takvih “detalja”, dovoljno je da pozovete naše vodoinstalatere koji će Vam rado izaći u susret, kupiti novi bojler umesto vas i posavetovati Vas kako da donesete najbolju odluku. Na tržištu postoji veliki izbor proizvođača, dimenzija, kao i marki bojlera, pa je za takvu vrstu kupovine, kojom uzimate aparat bele tehnike predviđen da traje preko deset godina, ipak potrebno doneti pravu odluku.

Vodoinstalater Borča vrše montažu bojlera na teritoriji celog Borče i okoline, a naše dežurne službe su uvek dostupne za sve vrste konsultacija i saveta oko kupovine ovog uređaja. Montaža bojlera je intervencija koju obavljamo svakodnevno i sam proces montiranja traje veoma kratko. S obzirom da postoji više vrsta bojlera, oni mogu biti potisni, prelivni ili protočni. Ako želite bojler sa većom zapreminom, možete odabrati one od 30 do 100 litara, u zavisnosti od Vaših potreba. Bilo da je reč o kuhinjskom ili bojleru za kupatilo, vršimo sve montaže. Takođe postoje niskomontažni i visokomontažni bojleri, sa i bez akumulacije. Ukoliko ste već odabrali bojler koji odgovara Vašem kupatilu, pozovite nas da uradimo njegovu montažu, po veoma povoljnoj ceni.

S obzirom da sve vodoinstalaterske usluge vršimo 24h dnevno, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Naš servis za hitne intervencije je aktivan u svakom trenutku kada dođe do nepredviđenih problema. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga obavljaju naši stručni vodoinstalateri, na najvišem nivou, po evropskim standardima. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Uslugu montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button