Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine je jedna od usluga koju pružamo svakodnevno za fizička i pravna lica sa teritorije Borče i okoline. Zamena slavine takođe podrazumeva i popravku slavine, zamenu česme i zamenu baterije u kupatilu. Zamena slavine, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena slavine – Vodoinstalater Borča

Zamena slavineZa zamenu bilo koje od ovih komponenti nije potrebno previše vremena ukoliko imate iskustva u obavljanju ovakve intervencije. Ponekada čak i ovako jednostavna popravka može da se pretvori u komplikaciju ukoliko je vrši nestručno lice. Kako ne biste bespotrebno pravili mnogo veći posao, ali i trošili sopstveno vreme, angažujte naše vodoinstalatere koji će zamenu slavine, česme ili baterije obaviti za kratko vreme, po veoma povoljnim cenama. S obzirom da je u pitanju vrlo jednostavna intervencija, zamena neće trajati duže od pola sata, što je neko okvirno vreme za ovaj posao. Ukoliko niste sigurni koja je slavina odgovarajuća za Vaše kupatilo, uvek se možete konsultovati sa našim vodoinstalaterima.

Ako ste primetili da slavina u Vašem kupatilu ili kuhinji sve češće kaplje, čak i nakon što ste je dobro zatvorili, ovo je jasan znak da se obratite vodoinstalateru. Nekada ovaj problem može uticati i na ekonomsku stranu Vaših računa za vodu, što mnogi najčešće zanemaruju i ne shvataju toliko ozbiljno. Jedan od uzroka zbog kojih voda sve učestalije kaplje može biti dotrajalost slavine koja se nalazi u bojleru. Takođe ako gumica na česmi popusti, doći će do kapanja vode. Ukoliko niste sigurni šta je pravi uzrok, možete nam se obratiti u svakom trenutku putem nekog od kontakt telefona naših dežurnih službi. Postoje situacije gde slavina može skroz da ispadne iz svog ležišta i tada voda izlazi u mlazu koji jedino možete zaustaviti zavrtanjem glavnog ventila za vodu, a onda sačekati da naši vodoinstalateri dođu i poprave kvar.

Vodoinstalater Borča sve vodoinstalaterske usluge vrši na celoj teritoriji Borče i okoline, tako da gde god se nalazite garantujemo brz dolazak na adresu. Za hitne situacije možete pozvati naš servis koji je predviđen za hitne intervencije, a naši vodoinstalateri odmah kreću na datu adresu. Zamena slavine, česme i baterije je za nas jedna od rutinskih operacija koju svakodnevno obavljamo. Dostupni smo svakog dana u nedelji, 24h, 365 dana godišnje. Možete nas angažovati čak i za vreme praznika. Za zamenu slavine, česme i baterije dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button