Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom vršimo za kanalizacione cevi i odvode svih profila. Snimanje cevi kamerom je pouzdan način utvrđivanja tačne lokacije zagušenja ili problema na samoj cevi, poput naprsnuća ili ulubljenja. Za snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Borča

Snimanje cevi kameromUkoliko do sada niste imali potrebu da proveravate slivnike i odvode u Vašem kupatilu, imajte na umu da je preventivno snimanje cevi kamerom poželjno obaviti makar jednom godišnje, kako biste bili potpuno sigurni da su sve cevi u Vašem kanalizacionom sistemu ispravne. Danas je tehnologija toliko napredovala da se uz pomoć snimanja cevi kamerom mogu uočiti i najmanja naprsnuća ili oštećenja koja kasnije mogu da izazovu veliku štetu u Vašem domu, ako dođe do pusanja. Snimanje cevi kamerom se takođe vrši ukoliko je došlo do zagušenja u cevovodu, kako bi se pronašlo tačno mesto gde je zagušenje nastalo, što kasnije olakšava čitav proces odgušenja. Za ovaj postupak je važno da angažujete iskusne i stručne vodoinstalatere koji će sve obaviti brzo i efikasno.

Vodoinstalater Borča poseduju najsavremeniju opremu, koja uključuje odlične kamere, visokog kvaliteta i sve prateće uređaje kako bi se snimanje cevi obavilo precizno. Ovu, kao i mnoge druge vodoinstalaterske usluge vršimo na celoj teritoriji Borče i okoline na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Nekada je bilo mnogo teže pronaći gde se tačno dogodio problem u kompletnom cevovodu, ali danas uz pomoć najbolje opreme i najstručnijih vodoinstalatera, čak i ovaj, naizgled komplikovan, posao se jako brzo obavlja. Kada Vam je važno da se snimanje cevi obavi što pre, možete pozvati naš servis za hitne intervencije i objasniti o čemu je reč i šta ste tačno primetili da nije u redu. Postoji dosta znakova da je u cevima nastao problem, to se primećuje u pritisku vode, a nekada i u ukusu ili boji koja se može pojaviti.

Ukoliko imate bilo kakvu sumnju da nešto nije u redu sa cevima ili generalno kanalizacijom u Vašem domaćinstvu, kontaktirajte naše vodoinstalatere. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a vodoinstalaterske usluge vršimo čak i za vreme praznika, po veoma povoljnim cenama.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button