Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi u najvećem broju slučajeva spada u hitne intervencije. Pored renoviranja kupatila, zamena vodovodnih cevi se radi i u slučaju pucanja cevi u zidu i izlivanja vode. Mokar zid ili vlažan zid je jedan od pokazatelja da vam je potrebna zamena vodovodnih cevi u kupatilu ili kuhinji.

Zamena vodovodnih cevi – Vodoinstalater Borča

Zamena vodovodnih ceviZamena vodovodnih cevi se najčešće vrši u dva slučaja, kada su cevi zastarele, odnosno dotrajale i kada dođe do pucanja neke od vodovodnih cevi. Ova vrsta intervencije se smatra jednom od rutinskih, međutim ukoliko je obavlja nedovoljno stručno lice, kasnije se mogu primetiti posledice takve zamene. Najbolje je da angažujete profesionalne vodoinstalatere koji će Vam za zamenu vodovodnih cevi dostaviti i garanciju na obavljen posao, kao i fiskalni račun. Vodoinstalater Borča, ovaj problem, kao i svaki drugi, rešavaju na najvišem nivou vodoinstalaterskih usluga, profesionalno, brzo i efikasno. Naš dežurni vodoinstalater je uvek dostupan za sva Vaša pitanja ili savete.

Ukoliko je došlo do pucanja određene cevi, prvo što je potrebno uraditi je da se pronađe tačka pucanja. Sledeći korak je saniranje štete bez ikakvih poteškoća, brzo i efikasno. Vodoinstalater Borča poseduje najsavremeniju opremu za pronalaženje curenja vode u zidu, kao i za njihovu zamenu po evropskim standardima vodoinstalaterskih usluga. Za potrebe dijagnostikovanja napukle cevi koristimo specijalnu mašinu za otkrivanje curenja vode i opremu uz pomoć koje veoma precizno utvrđujemo gde je kvar nastupio. Još jedan od čestih uzroka je i to što se tokom višegodišnjeg korišćenja, cevi stanje, a potom dolazi do pucanja. Vrela voda iz bojlera takođe vremenom može oštetiti cevi, ali ono što je važno, to je da se zamena vodovodnih cevi u tim trenucima obavi kvalitetno i profesionalno.

Vodoinstalater Borča pored ove usluge vrše i sve ostale popravke u Vašem domaćinstvu, na celoj teritoriji grada. Kada su cevi dotrajale, važno je zameniti ih što pre jer se na taj način sprečava nastanak mnogo veće i skuplje štete. Najčešće se koriste plastične cevi koje su mnogo postojanije i lakše za korišćenje od ostalih, a kvalitet im ne manjka. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite u Borči, a kada je situacija hitna tu je i naš servis za hitne intervencije. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo dostupni svakog dana tokom cele nedelje, 24h, preko cele godine. Vodoinstalaterske usluge vršimo čak i za vreme praznika.

Uslugu zamene vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button