Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu podrazumeva zamenu glavnog ventila u kupatilu, zamenu ventila u zidu, zamenu EK ventila… Zamena ventila za vodu u slučaju hitne intervencije zahteva brz dolazak na adresu i brzo saniranje problema. Ukoliko vam zatreba zamena ventila za vodu ili zamena vodovodnih cevi usled pucanja ili kvara na ventilu ili cevi iz kojeg šiklja voda, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Borča

Kao svaki proizvod, tako i ventili za vodu imaju svoj rok trajanja. Nekada se jednostavno vremenom istroše zavrtnji ili virbla na ventilu, odnosno popusti gumica pa dolazi do kapanja vode ili prosto se dogodi pucanje ventila. Ventili za vodu takođe mogu biti puni kamenca, ali uzrok tome je uvek nekvalitetna voda. Ukoliko ventil nije dovoljno zaštićen ili je jednostavno dotrajao, a nekada je uzrok i korozija, najbolje je da se obratite našim vodoinstalaterima koji će preduzeti potrebne mere intervencije. Jako je bitno da ventil za vodu bude ispravan jer u suprotnom, kada dođe do pucanja cevi ili kvara na ventilu, ventil neće moći da zaustavi curenje i nastaće havarija. Redovna kontrola ventila je takođe od velikog značaja jer samo tako možete biti potpuno mirni da do poplave neće doći.

Zamena ventila za vodu obuhvata:

Zamena ventila za vodu

  • Zamena glavnog ventila za vodu,
  • Zamena ventila u zidu
  • Zamena ventila za vodu svih profila i dimenzija
  • Zamena ventila za vodu bez lupanja zida i pločica
  • Zamena ventila na vertikali zgrade…
  • Zamena EK ventila
  • Zamena ventila za veš mašinu
  • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru…

Kvalitet ventila je još jedan faktor koji utiče na njihov rok trajanja. Najčešće su u primeni kuglasti ventili koji se prave od nerđajućeg čelika. Pritisak vode nekada može biti veliki, a to je dodatni pritisak i na samu cev, kao i ventil. Na najmanju naznaku da je nešto drugačije prilikom odvrtanja slavine, pozovite naše vodoinstalatere kako bi se izvršila provera od strane kvalifikovanog stručnjaka. Zamena ventila za vodu je jednostavan proces, za onoga ko se tim poslom bavi, zato uštedite svoje vreme i angažujte nas da po veoma povoljnoj ceni izvršimo zamenu i potrebne kontrole ventila. Poslujemo na celoj teritoriji Borče, a naš servis za hitne intervencije Vam je uvek na raspolaganju.

Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku sa potpuno savremenom opremom uz pomoć koje brzo i efikasno otklanjamo svaki kvar. Garantujemo Vam kvalitetnu uslugu za koju ćete dobiti račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo svakog dana, tokom cele nedelje, 24h u bilo kom trenutku, cele godine. Vodoinstalaterske usluge vršimo čak i za vreme praznika. Vaše je samo da pozovete, a ostalo prepustite našim stučnim i iskusnim vodoinstalaterima.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button