Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Servis bojlera

Servis bojlera podrazumeva popravku bojlera svih modela i proizvođača. Za servis bojlera, montažu bojlera i za sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis bojlera, servis protočnih bojlera kao i servis kuhinjskih bojlera pružamo za fizička i pravna lica sa teritorije Borče i okoline.

Servis bojlera – Vodoinstalater Borča

Vrlo dobro znamo da bez nekih uređaja u domačinstvu prosto ne možete da zamislite svakodnevicu, a upravo je bojler jedan od njih. Topla voda je uvek neophodna i kada ostanete bez nje, dolazi do mnogih poteškoća, pa je nezamislivo provesti duže od jednog dana bez ispravnog bojlera. Postoji mnogo potencijalnih kvarova koji mogu da se dogode svakom bojleru, bez obzira na njegovog proizvođača, marku, kao ni životni vek. Bojler će kad tad zakazati i tada se vrši ili servis bojlera ili njegova kompletna zamena. U trenucima kada bojler zakaže, mi nastupamo. Možete nas pozvati putem servisa za hitne intervencije u svakom trenutku, a mi ćemo odmah krenuti na Vašu adresu.

Servis bojlera obuhvata:

Servis bojlera

  • Zamena grejača na bojleru
  • Zamena termostata na bojleru
  • Čišćenje bojlera od kamenca
  • Zamena, štelovanje i popravka sigurnosnog ventila na bojleru
  • Zamena flanšne na bojleru
  • Zamena creva na bojleru
  • Sve hitne intervencije koje podrazumevaju pad bojlera sa zida, pucanje creva bojlera ili pregrevanje bojlera…

Servis bojlera vršimo na celoj teritoriji Borče i ovo je jedna od češćih intervencija koju naši vodoinstalateri obavljaju. Uzroci za loš protok tople vode u bojleru mogu biti razni, ali je najčešće kamenac jedan od glavnih faktora. Taloženjem kamenca dolazi do slabljenja grejača u bojleru što može da prouzrokuje sporo zagrevanje, ali i veće troškove električne energije. Angažovanjem naših vodoinstalatera ćete uštedeti mnogo više novca jer neispravan bojler može koristiti mnogo veću električnu energiju kako bi mogao da zagreje vodu, a time ništa ne dobijate. Pored toga što garantujemo brz dolazak na adresu, garantujemo Vam i kvalitetnu uslugu, brzu i podjednako efikasnu.

Vodoinstalater Borča je spreman da reaguje u svakom trenutku jer znamo da je klijentima veoma važno da bojler što pre bude funkcionalan kako bi neometano mogli da nastave sa njegovim korišćenjem. U zavisnosti od toga šta je tačno uzrok pokvarenog bojlera se određuje i vreme servisiranja. Naši vodoinstalateri poštuju dogovorene rokove za servis bojlera i svaku intervenciju obavljaju profesionalno po veoma povoljnim cenama. Na celoj teritoriji Borče i okoline nas možete angažovati ne samo za popravku bojlera već za sve vodoinstalaterske usluge, kad god Vam zatreba. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika. Popravka bojlera takođe podrazumeva račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button