Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije se odnose na vodoinstalaterske usluge koje zahtevaju brz dolazak na adresu. Za sve hitne intervencije Vodoinstalater Borča je dostupan 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Ukoliko dođe do ozbiljnog problema naš dežurni vodoinstalater za hitne intervencije će u kratkom vremenskom roku biti na vašoj adresi i sanirati problem.

Hitne intervencije – Vodoinstalater Borča

Za pružanje vodoinstalaterskih usluga je važno imati najsavremeniju opremu, alate i mašine kako bi se svaki kvar otklonio uspešno bez dodatnih komplikacija i nepredviđenih troškova. Kada angažujete vodoinstalatera, trebalo bi da znate barem nešto o njegovom radu i kvalitetu usluge kako kasnije ne biste ponovo morali da pozovete nekoga jer je vodoinstalater bio neprofesionalan. Posebno je važno da u situacijama koje zahtevaju brzu reakciju, vodoinstalater odlično obavlja svoj posao. Hitne intervencije podrazumevaju sve slučajeve u kojima kvar ne sme ili ne može da traje duže od nekoliko sati. Jedan od primera je pucanje cevi, nestanak vode, slab pritisak vode, kao i kvar na bojleru.

Hitne intervencije podrazumevaju:

Hitne intervencije

Naša vodoinstalaterska služba je uvek u pripravnosti da brzo i efikasno reaguje na celoj teritoriji Beograda. Ako je situacija hitna, odmah pozovite naše servise za hitne intervencije, a mi ćemo na Vašu adresu stići u najkraćem vremenskom roku. Zagušena kanalizacija takođe može da predstavlja veliki problem po domaćinstvo, pored toga što prouzrokuje neprijatne mirise, u potpunosti Vas ometa u svakodnevnim aktivnostima, a samim tim i kupatilo, kao i sudopera postaju nefunkcionalni. Ovo je takođe jedna od hitnih intervencija gde naši vodoinstalateri sa najboljom i najsavremenijom opremom veoma brzo i profesionalno obavljaju odgušenje kanalizacije. S obzirom da naše usluge pružamo na celoj teritoriji Borče i okoline, do sada smo obavili na stotine hitnih intervencija širom grada. Svi korisnici naših usluga su prepoznali našu profesionalnost, kao i poštovanje datih rokova koji su predviđeni za sanaciju problema.

Vodoinstalater Borča je firma koja posluje već dugi niz godina i za to vreme smo stekli odličnu reputaciju, kao i veliki broj klijenata sa kojima i danas sarađujemo. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga obavljamo po veoma povoljnim cenama. Za svaku intervenciju koju izvršimo u Vašem domu, dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Naši stručni i iskusni vodoinstalateri imaju dovoljno znanja da svaki kvar reše za jako kratko vreme sa efikasnim rezultatima na obostrano zadovoljstvo. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Hitne intervencije ne biraju vreme, kao ni datum, zbog toga naše usluge obavljamo čak i za vreme praznika.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button