064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • DOSTUPNI 24h
 • Popravka vodokotlića

  Popravka vodokotlića podrazumeva popravku vodokotlića svih modela i proizvođača. Popravka vodokotlića se takođe odnosi i na popravku monobloka, popravku ugradnog monobloka i popravku svih sistema za ispiranje wc šolje. Popravka vodokotlića, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Borča

  Vodoinstalaterske usluge podrazumevaju popravku svih komponenti koje su u dodiru sa vodom, od bojlera, sudopere, sanitarija u kupatilu kao i kanalizacione mreže, odnosno vodovodnih cevi. Znamo da se mnogi klijenti često odluče da sami isprobaju svoje umeće popravljanja određenih stavki, međutim to ne rezultira uvek pozitivnim ishodom. Uštedećete sebi i vreme i novac angažovanjem naših vodoinstalatera koji će svaku popravku obaviti brzo i kvalitetno, po veoma povoljnim cenama. Kada se obratite stručnim i kvalifikovanim vodoinstalaterima da bilo koju vrstu popravke obave umesto Vas, sprečićete potencijalno veći kvar koji može nastati ukoliko sami pokušate da sanirate štetu.

  Popravka vodokotlića podrazumeva:

  Popravka vodokotlića

  • Zamena plovka na vodokotliću
  • Zamena zvona na vodokotliću
  • Zamena manžetne
  • Zamena potezača
  • Zamena elastičnog creva do EK ventila
  • Zamena dihtunga na odvodu vodokotlića
  • Zamena ispirne cevi do wc šolje i još mnogo toga…

  Problem sa vodokotlićem uglavnom nastaje kada zbog svakodnevne upotrebe vremenom dođe do slabljenja određenih delova u samom vodokotliću. Loš kvalitet vode, odnosno kamenac, takođe dosta utiče na funkcionalnost vodokotlića. Vodoinstalater Borča na nedeljnom nivou izvrše veliki broj ovakvih intervencija. S obzirom da vodoinstalaterske usluge pružamo na celoj teritoriji Borče i okoline, popravka vodokotlića je samo jedna od usluga koje često obavljamo. Popravka monobloka i popravka ugradnog monobloka je u poslednje vreme postala još jedna od čestih intervencija, prema našim statistikama. S obzirom na to da se ugradnjom monobloka dobija mnogo više prostora u kupatilu, naši klijenti se sve češće odlučuju na ovaj potez. Sve vrsta popravki vršimo za pravna i fizička lica u svakom trenutku.

  Kada se dogodi neka od hitnih situacija, tu je naš servis za hitne intervencije koji možete pozvati u bilo koje doba dana i noći. Nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite u našem glavnom gradu. Za svaku obavljenu intervenciju dobijate garanciju kao i račun na naše usluge, čime ste potpuno sigurni da su posao obavili profesionalni, kvalifikovani vodoinstalateri. Dostupni smo svakog dana u nedelji, 24h, tokom cele godine. Vodoinstalaterske usluge vršimo čak i za vreme praznika. Garantujemo Vam kvalitenu uslugu na najvišem nivou, brz dolazak na adresu i stručnost naših vodoinstalatera.

  Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

  Call Now Button