Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije u najvećem broju slučajeva spada u hitne intervencije. Kada dođe do zagušenja, potrebno je što pre uraditi odgušenje kanalizacije da bi se funkcionisanje vratilo u normalu. Za odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom kao i za sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Borča

Koliko god da vodite računa o Vašem kanalizacionom sistemu, morate znati da će u nekom trenutku svakako doći do manjeg ili većeg zagušenja kanalizacije. Ovo je problem koji se definitivno ne može sprečiti na duže staze, ali ako imate prave vodoinstalatere ni sam proces odgušenja neće trajati predugo niti će napraviti dodatnu havariju u Vašem domu. Za kvalitet kanalizacione mreže su često zaduženi i sami graditelji tog sistema, odnosno, velika je važnost opreme koja se ugrađuje u mrežu. Takođe sam kvalitet radova, materijala i znanja vodoinstalatera, odnosno ljudi koji se bave ugradnjom je i te kako bitan. Kada do zagušenja kanalizacije dođe, pozovite naš tim vodoinstalatera koji će brzo i efikasno obaviti odgušenje.

Odgušenje kanalizacije podrazumeva:

Odgušenje kanalizacije

 • Otpušavanje wc šolje
 • Otpušavanje sudopere
 • Odgušenje odvoda
 • Odgušenje slivnika
 • Odgušenje odvodnih oluka
 • Odgušenje kišnih oluka
 • Odgušenje kade,
 • Odgušenje tuš kabine
 • Odgušenje fekalne vertikale
 • Odgušenje kuhinjske vertikale
 • Snimanje cevi kamerom
 • Odgušenje kanalizacione horizontale, podrumske horizontale…
 • Čišćenje kanalizacionih cevi od nataloženih naslaga sa zidova cevi…

Postoji više faktora koji utiču na zagušenje kanalizacije, kao i ozbiljnost ovog problema. Najgore kod zagušenja je to što uz sam kvar dolazi i onesposobljenost korišćenja kupatila ili sudopere, a propratni neprijatni mirisi su još samo jedan dodatak koji stvara neprijatnost u svakom domu. Vodoinstalater Borča je majstor svog posla i svaku od intervencija obavlja na najvišem nivou profesionalnog pružanja vodoinstalaterskih usluga. Nakon što utvrdimo ozbiljnost situacije, procenjujemo koliko je vremenski potrebno da se izvrši odgušenje kanalizacije. Poštujemo sve predviđene rokove kojima označavamo trajanje intervencije. U našem je interesu da što pre osposobimo Vaš životni prostor, kako biste mogli da nastavite sa svakodnevnim aktivnostima.

Odgušenje kanalizacije se vrši uz pomoć nekoliko metoda i to: mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije pod pritiskom, odgušenje kanalizacije woma vozilom i odgušenje kanalizacije sajlom. Sve usluge obavljamo po veoma povoljnim cenama. Za svaku intervenciju dobijate račun za kvalitet urađenih usluga. Uvek nas možete kontaktirati putem naših kontakt servisa za hitne intervencije. Poslujemo na celoj teritoriji Borče i nakon Vašeg poziva, na datu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, 365 dana godišnje. Odgušenje kanalizacije, kao i ostale vodoinstalaterske usluge, vršimo čak i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button